Hippe, vrolijke, leuke en stoere kinderkleding

party@home

Zin in een vriendinnenavondje om samen te shoppen voor de kids? Of liever een namiddag met de kids erbij, dat kan natuurlijk ook!

Organiseer jouw party@home van Kleurig4kids! Wij brengen de collectie naar je thuis. 

Als het moeilijk is om een keuze te maken via onze webshop of facebookpagina, kan je op deze manier samen met je gasten rustig de kleertjes zien, voelen en (eventueel) passen. Een gezellige shopervaring in een ongedwongen sfeer! 

Wij geven de gasten de vrijheid om rustig alles te bekijken en staan klaar om op al jullie vragen een antwoord te geven.

Kleurig4kids

De gastvrouw

Als gastvrouw nodig je wat familie, vrienden, collega’s, buren,… uit en zorgt voor een hapje en een drankje. Je voorziet een lege tafel en wat ruimte zodat we de spullen kunnen uitstallen. (kledingrekken brengen we zelf mee)

Bovendien ontvang je als gastvrouw een geschenkbon twv 10% op het verkochte bedrag.

Alle kleding dat we meebrengen naar de homeparty kan onmiddellijk betaald en meegenomen worden. Betaling kan cash gebeuren of via de bancontact app. Andere producten of eventuele bijbestellingen kunnen via overschrijving betaald worden en deze worden zo snel mogelijk verzonden. Deze verzending is uiteraard gratis!

Heb je zin om een homeparty te geven?

Mail dan naar info@kleurig4kids.be of vul ons contactformulier in via de site. We nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat we een datum kunnen prikken!