Verzending & Retour

 1. Wij versturen steeds met Bpost. Verzendingen binnen België aan een tarief van 6 euro. Naar Nederland rekenen we een kost van 7 euro.
  Vanaf 50 euro rekenen wij geen verzendingskosten.
  Verzending naar andere landen is mogelijk: stuur ons een mailtje.
 2. Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou aangegeven adres.
 3. Wij doen onze uiterste best om elke bestelling na 1 tot 3 werkdagen geleverd te krijgen.
  Bestellingen worden meestal nog dezelfde dag behandeld. Normaal gesproken (in meer dan 95% van de gevallen) levert Bpost het dan al de volgende dag bij jou! Bij verzending naar Nederland kan het iets langer duren.
  Bestellingen die in het weekend of vanaf vrijdagnamiddag worden geplaatst worden, zullen maandag verzonden worden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of overmacht bij BPost.
 4. Als wij niet tijdig kunnen leveren, verwittigen wij je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Als wij dat niet doen, kan je kosteloos afzien van je bestelling. In dat geval betalen wij je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.
 5. Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post. Als je onze goederen wil terugzenden kan dit binnen 14 dagen na aankoop, maar dan ben jij zelf verantwoordelijk voor het transport.
 6. Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.